Ghid de inchirieri auto

Puteţi închiria chiar acum un autoturism! Alegeţi perioada de închiriere, vizualizaţi autoturismul, completaţi rezervarea, iar maşina este pregătită de drum şi vă aşteaptă.

Pentru a rezerva un autoturism, trebuie să aveţi în vedere câteva aspecte deosebit de importante:


1. Numărul de pasageri care vor călători cu autoturismul închiriat. Acesta determină atât clasa autoturismului cât şi dimensiunea acestuia.

În cazul în care călătoria se face în 2 persoane, se poate închiria o un autoturism de dimensiuni mici, însă în cazul unei călătorii cu familia ori prietenii lucrurile se schimbă. Pentru aceste situaţii recomandăm un autoturism mai spaţios, în care vă puteţi bucura de confort dar şi de dotării specifice unui autoturism de clasă mai mare.
 
2. Care este destinaţia, şi nu în ultimul rând motivul călătoriei.
Exemple care vă pot ajuta în alegerea celui mai bun autoturism pentru nevoile Dvs. pot fi multiple. În Bucureşti sau în marile oraşe, ne putem gândi în primul rând la trafic. Acesta a început să ocupe ore bune din zi, ceea ce înseamnă că dacă nevoia închirierii autoturismului este pentru un oraş ca Bucureşti, se recomandă un autoturism mai mic, pentru a ne putea strecura mai bine printre celelalte autoturisme participante la trafic, dar şi pentru o parcare cât mai rapidă. Dar dacă se doreşte participarea la un eveniment important, putem recomanda închirierea unui autoturism din clasa Premium, pentru a fi la înălţimea standardelor. 

În cazul excursiilor la munte, recomandăm cu încredere autoturismele din clasa SUV, pentru a putea asigura linişte în ceea ce priveşte siguranţa deplasării într-o regiune cu drumuri mai greu accesibile unui autoturism obişnuit. Cu siguranţă un autoturism cu tracţiune 4×4 va face faţă, iar clienţii noştrii vor avea parte de o excursie de neuitat.

3. Itinerariul parcurs
În funcţie de destinaţiile alese ne putem gândi la numărul de kilometrii pe care îi vom parcurge. Recomandăm un autoturism comod, pentru confortul la volan, o maşină dintr-o clasa superioară, care va face experienţa Dvs. de neuitat.

În cazul în care călătoria este programată pe timpul iernii, trebuie să luăm în considerare în primul rând condiţiile meteo, dar nu uităm de dotările speciale ale maşinii, maşinile cu tracţiune faţă vor fi întotdeauna prioritare (însă întotdeauna vom avea posibilitatea de a ataşa lanţuri pe orice tip de autoturism – în cazul înzăpezirii).

Pentru orice destinaţie din România, se poate GPS, pentru a ajunge cu siguranţă în locaţia dorită. Recomandăm folosirea un astfel de dispozitiv pe parcursul călătoriei, deoarece GPS-ul este un bun ghid de călătorie, mai ales atunci când zona către care ne deplasăm este nouă.

4. Bugetul alocat călătoriei
În primul rând ar trebui să luăm în considerare faptul ca autoturismul cel mai ieftin nu poate fi întotdeauna cea mai bună alegere.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, pentru o călătorie cu adevărat reuşită, recomandăm alegerea unui autoturism care să corespundă atât bugetului alocat, dar şi nevoilor personale.

Este extrem de importantă siguranţa şi confortul la volan, chiar dacă uneori preţul unui autoturism dintr-o clasa superioară este uşor mai ridicat faţă de un autoturism din clasa economică.

5. Alegeţi întotdeauna siguranţa şi calitatea serviciilor oferite de firma de închiriere auto selectată. 

Suntem întotdeauna la dispoziţia Dvs., cu recomandări şi oferte pentru servicii de închirieri autoturisme adaptate şi dedicate nevoilor Dvs.